ICG Fashion software

FashionBase ERP bedrijfskleding 

FashionBase ERP voor Bedrijfskledingbranche  

FashionBase ERP voor de bedrijfskleding is een totaaloplossing voor de bedrijfskleding-, schoenen- en sportbranche. Het biedt centraal een boekhouding met telebankieren en automatische BTW aangifte. Artikelbeheer met kleuren, maten en afbeelding, informatie over klantgebonden artikelen. Verder standaard, relatiebeheer met opvolging (CRM) en agenda/planning, offertes, voorraadbeheer. Financiele rapportage en personeelsbeheer. Werkelijk aan alles is gedacht, FashionBase ERP is een systeem dat volledig relationeel is opgezet. Informatie die in het systeem is ingevoerd wordt overal hergebruikt, zodat u nooit twee keer hetzelfde hoeft in te voeren. Dit pakket komt uiteraard het meest tot zijn recht in een multi-user omgeving, om alle voor uw bedrijf zo belangrijke informatie te kunnen delen met uw collega's. FashionBase ERP is krachtig en toch eenvoudig in gebruik. 

De software draait op MAC OSX10.4 en hoger, Microsoft Windows (XP/Vista/Win7) in een Citrix desktop service en Cloudserver* omgeving. Werken vanaf uw Windows, Mac en Tablet PC.

FashionBase ERP is tevens te koppelen met derden partij software b.v. financiele jaarrekeningen van Infine software en Vision Planner. Salarispakket voor prof. loonstroken en digitale aangifte van LogiSal of Salar. EDI electronische facturen met Ingis.

Prijsindicatie FashionBase ERP €1615,- (2 gebruiker). Uitgebreide info standaard functies en module opties. *Bel voor meer informatie over Cloudserver oplossing 023-5373350. Stuur uw aanvraag bij interesse via het antwoordformulier. Zie onder schermafbeeldingen.

Retailbeheer en Webshop koppeling

 

FashionBase ERP kunt u ook gebruiken om groothandel en retail te combineren. Specifieke retail functies met klantenkaarten en prijsbeheer, contantbonnen, barcodescanner en touchscreen. Meer informatie zie FashionBase retail.

Geintegreerd in FashionBase ERP bieden we optioneel een Webshopkoppeling voor Magento en osCommerce Webshops. Wij leveren tevens maatwerk Webshops (webdesign tot een volledige verzorgde website).

Bijlage onder gedetailleerde standaard functies en module opties omschrijving en prijzen.

 

FashionBase.nl - Tel. 023-5373350 info@ITEdata.nl 


FashionBase ERP relatie/projecten sch
FashionBase Webshop koppeling
FashionBase artikelkaart
FashionBase Kleur en maatvarianten
Informatie EDI

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws
ICG Fashion StorePack MKB
Actie ICG eCommerce2.0 Prestashop
Aanbieding ICG Fashion kassa oplossing
FashionBase App voor Fashion en backoffice
Voor Labelowner en Wholesale
ICG Fashion Prestashop eCommerce2.0
Compleet incl. backoffice
Online werken met ICG Fashion StorePack MKB
Informatie huuroplossing (SAAS)
FlatPOS en HIOPOS plus (fashion)retail oplossing
Actie: Low cost retail kassa - Klantervaring Sanafashion
ICG Fashion software
Telefoon: 023-5373350
Sitemap