ICG Fashion software

Aanbieding ICG Fashion kassa oplossing 

Aanbieding t/m 31-8-2013.

ICG FrontRetail voor het hoger segment.

De software is geschikt voor modezaken met klantloyaliteit. Met klanten communiceren per SMS of e-mail. Standaard biedt FrontRetail voorraadbeheer, inkoop en artikeletiketten, tijdregistratie en commissies. De inkoopforecast functie biedt een inkoopadvies waarmee u alle arikelen beneden een min. en max voorraad kunt bestellen. 

ICG FrontRetail heeft een Fashion versie (kleding en schoenen) een Sport versie (sportkleding) en een Parfume versie (parfum/cosmetica. FrontRetail Fashion werkt op alle bestaande Microsoft Windows systemen en prima geschikt om in bestaande winkels in te stappen en verder uit te bouwen. Er is optioneel een backoffice financieel/logistiek beheer "ICG Fashion Retail MKB" voor 3 winkels en "StorePack Advanced" voor onbeperkt aantal winkels. Met fin. beheer bent u instaat de voorraden van de winkels in de gaten te houden, interfiliaal over te boeken en de gewerkte uren te beheren van uw medewerkers. De functies van fin. beheer Retail MKB ziet u in de brochure, te downloaden van de homepage op de site. De prijs is zeer concurrerend. 

Aanbieding voor 1 kassa: Prijs € 2799,- incl. een all-in-one en 15.6" touch W7Prof PC *, barcodescanner, bonprinter, lade incl. vooraf geinstalleerde software en een 1/2 dag training. De 2e en 3e kassa in het systeem kost dan slechts € 2199,- incl. hardware.* Andere all-in-one touch PC's tegen meerprijs.

ICG FrontRetail Fashion software is een Spaans retailpakket gebruikt door meer dan 20.000 winkels. Het wordt gebruikt in het midden en hoger segment. Diverse bekende Europese ketens werken al met de software. ICG FrontRetail Fashion is ook geschikt voor 1 vestiging en eenvoudig te upgraden naar meer vestigingen.

Opties:

  1. Diverse hardware: Fingerprint reader, klantendisplay, pinautomaat.
  2. Backoffice1 financieel beheer met ICG Fashion Retail MKB.
  3. ICG Fashion eCommerce 2.0 webshop oplossing met eigen CMS (vereist min. beheer ICG Fashion DesignPack MKB). In dit concept zijn 7 designs mogelijk.
  4. Backoffice2 financiele administratie en beheer met ICG Fashion DesignPack MKB.

* Meer informatie zie artikellink hier. Geinteresseerd, bel 023-5373350.

 

Nieuws
ICG Fashion StorePack MKB
Actie ICG eCommerce2.0 Prestashop
Aanbieding ICG Fashion kassa oplossing
FashionBase App voor Fashion en backoffice
Voor Labelowner en Wholesale
ICG Fashion Prestashop eCommerce2.0
Compleet incl. backoffice
Online werken met ICG Fashion StorePack MKB
Informatie huuroplossing (SAAS)
FlatPOS en HIOPOS plus (fashion)retail oplossing
Actie: Low cost retail kassa - Klantervaring Sanafashion
ICG Fashion software
Telefoon: 023-5373350
Sitemap