ICG Fashion software

Over het ontstaan van ICG Fashion en FashionBase ERP.

Indus Trading & Engineering B.V. is gevestigd op 01-03-1989 te Haarlem met handelsnamen ITE data, ICG Fashion software, FashionBase en FashionBase ERP met k.v.k. te Amsterdam nr 3404307. 

ITE data is vanaf ’90 tot heden Exact software en Mamut software reseller en biedt hiervoor consultancy diensten. De betreffende brancheoplossingen ICG Fashion software en FashionBase ERP zijn pakketten die in de basis gelijk zijn van bestaande respectabele softwarepakketten resp. fabrikanten maar specifiek geconfigureerd voor de BeNeLux markt en aangepast aan de eisen in de kledingbranche.

ICG software (www.ICG.es) is een Spaans softwarehouse waarvan wij de 1e lijn support geven. De internationale 2e lijns supportafdeling geschiedt ook door ons en ICG software (ES) in het Nederlands. Voor FashionBase ERP geschiedt de 1e lijn door ons en de 2e lijns support door Informer software B.V. te Leidschendam (www.informer.nl). Support contracten en software onderhouds-overeenkomsten zijn vrijblijvend en kunnen voor 1 en 2 jaar met stilzwijgende verlenging afgesloten worden.

STYLEman software is ontwikkeld door OSL Europe B.V. te Heerhugowaard. Zij verzorgen de gehele 1e- en 2e-lijns support. 

Uitdaging

Betaalbare en volgens de laatste stand IT, leveren van branche software voor MKB, voor de Fashion groothandel, labeleigenaar en bedrijfskleding branche. Doelgroep kleine en middelgrote bedrijven in de fashion-, parfumerie, schoenen- en sportgroothandel. FashionBase ERP software is met name voor BtB oplossing voor o.a. bedrijfskleding in de dienstverlenende sector en industrie. 

De invalshoek is adviseren en implementeren van totaaloplossingen.

Bedrijfsgegevens

Indus Trading & Engineering B.V. Handelsnamen: ITE data, ICG Fashion software en FashionBase ERP.

Directeur: F.A.M.Ruigrok email: frank.ruigrok@ITEdata.nl

Nieuws
ICG Fashion StorePack MKB
Actie ICG eCommerce2.0 Prestashop
Aanbieding ICG Fashion kassa oplossing
FashionBase App voor Fashion en backoffice
Voor Labelowner en Wholesale
ICG Fashion Prestashop eCommerce2.0
Compleet incl. backoffice
Online werken met ICG Fashion StorePack MKB
Informatie huuroplossing (SAAS)
FlatPOS en HIOPOS plus (fashion)retail oplossing
Actie: Low cost retail kassa - Klantervaring Sanafashion
ICG Fashion software
Telefoon: 023-5373350
Sitemap